homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Indragostita peste cap :-<-5

#77 2009-11-05 20:19:49

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Indragostita peste cap :-<

danyela_eu a scris:

offf si eu sunt intr-o stare aiurea...adik na stiu k nu se merita dar ma simt naspa....vam mai povestit eu voua....sa spun pe scurt...am fost cu un baiat cateva zile nu a fost cine stie ce pt k el e cam dificil k persoana vrea ca totul sa ii vina pe tava si sa fie foarte pasiv in relatie defapt nici nu stie ce vrea...ne-am hotarat sa ramanem amici....numai k eu incepusem sa tin la el...imi place de el...cu toate k am fost cateva zile impreuna....dar na am fost o fraiera si am inceput sa tin la el....ideea e ca acum stau si ma uit la statusul lui pe mess si numai de astea vad... "nuss....cu ea:Xhjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta"...offfff aiurea...eh trec eu peste asta k doar nu am avut o relatie cu el foarte lunga si eu stiu ce sa intaplat...dar na incepusem sa tin la el si imi placea...si acum cand vad statusuri de astea la el...mi-e aiurea...eh..

da...asa e de obicei...cand ai pe cineva doar un pic ti-l doresti al tau mai devreme sa u mai tarziu...stiu ca vei trece peste asta dar e greu.mereu va ramane un gol , o dorinta de a avea ce nu ai putut avea

#78 2009-11-05 20:24:01

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

eh lasa...era si dificil k persoana....adik nu stiu poate sunt eu prea proasta nu il intelegeam...dar avea o gandire de copil...probabil varsta isi spune cuvantul....pana acum nu am avut deaface cu baieti de varsta mea....tot timpul era suparat spunea k avea probleme..incercam sa il fac sa mi le impartaseasca k sa il pot ajuta...el noo si in plus lega problemele lui personale cu relatia noastra...nush azi spunea k e ok maine altceva....e foarte ciudat...nu prea il inteleg...propabil sunt eu cu capu..eh nu ma strofoc eu prea tare pt asta......k e ca si cum a fost o simpla aventura(bine aici sa nu se inteleaga altceva)k nu sa intamplat nimic..smile

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#79 2009-11-05 20:25:18

Madalina85
Addicted member

danyela_eu a scris:

eh lasa...era si dificil k persoana....adik nu stiu poate sunt eu prea proasta nu il intelegeam...dar avea o gandire de copil...probabil varsta isi spune cuvantul....pana acum nu am avut deaface cu baieti de varsta mea....tot timpul era suparat spunea k avea probleme..incercam sa il fac sa mi le impartaseasca k sa il pot ajuta...el noo si in plus lega problemele lui personale cu relatia noastra...nush azi spunea k e ok maine altceva....e foarte ciudat...nu prea il inteleg...propabil sunt eu cu capu..eh nu ma strofoc eu prea tare pt asta......k e ca si cum a fost o simpla aventura(bine aici sa nu se inteleaga altceva)k nu sa intamplat nimic..smile

cati anisori ai?

#80 2009-11-05 20:26:52

jucaria nimanui
Full member

18 smile

#81 2009-11-05 20:37:15

Madalina85
Addicted member

multi inainte puss

Publicitate

loading...

#82 2009-11-05 20:58:04

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai..bafta,vezi ce mai urmeaza....nu il pisa la cap si fa ce ai facut si azi,fii normala

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#83 2009-11-05 21:09:13

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Parca vad ca daca e sa fii cu el,dupa vreo saptamana iti trece indragosteala si restu..Si cand te mai gandesti ca s-au scris pagini intregi despre Romeo..

In America, in sfarsit!big_smile

#84 2009-11-05 21:15:23

angel89
Sr. member

Si eu eram in starea ta de acum,adica ma gandeam prin a 10,ca vai ce misto e sa ai iubit la care sa tii, sa il iubesti etc..De craciun, revelion, de ziua indragostitilor, atunci cand simti cel mai tare lipsa unui iubit, intram mereu intr o "coma profunda" rotfl, din care ma trezeam abia dupa ce treaceau zilele cu pricina..

#85 2009-11-05 21:24:26

angel89
Sr. member

Sa de-a Domnul sa se intoarca si el spre tine si sa vada cat de mult il placi,ca esti indragostita la maximum de el! Si sa vii la acelasi post sa ne spui cum e

#86 2009-11-05 21:24:37

skumpi
Vizitator

si nu a zis nimic de mesaj ???

#87 2009-11-05 21:31:43

skumpi
Vizitator

stas lol
lasa ca in weekend, la club, o sa iasa ceva big_smile

#88 2009-11-05 21:35:26

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Complicat domle.Eu niciodata nu am inteles ocolisurile astea. Tot timpu am zis:mai,imi place de tine,avem vero sansa?sa nu ma amagesc dupaia...dar unii is chiar incredibili signof10

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-05 21:36:30)

eu,tu si restul lumii...

#89 2009-11-05 21:38:34

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

""   
Nu, pentru ca de data asta e diferit. Eu sunt aia care ar face orice sa fie cu el, eu sunt aia care incepe sa tina la el, pentru ca el e indiferent acum. Eu sunt cea care imi doresc mult sa ma bage in seama. E altceva....e...ceea ce-mi doresc.
""kemikal"

e indiferent deoarece stie ca il placi si te considera o prada usoara.fiind un baiat care arata bine e probabil obisnuit sa aiba fetele la picioare(imi zicea zilele trecute un prieten,care arata bine( :"ce viata  si asta, sa iesi undeva,sa trebuiasca numa sa'ti alegi o fata,care vrei,oricare ar fi ea,stii ca e dispusa sa se combine cu tine,parca ma si plictisesc asa,crede'ma.uit cum ii sa vrajesti o fata,imi pierd antrenamentul") (asta imi povestea el)

arata'i ca se inseala,ca nu esti topita dupa el si isi va schimba atitudinea.
ai ocazia la petrecere smile bafta

#90 2009-11-05 21:39:06

jucaria nimanui
Full member

Kemikal...scz k te intreb din ce orash esti?

#91 2009-11-05 22:02:20

angel89
Sr. member

Kemikal si in ce club ziceai ca e petrecerea aia? big_smile

#92 2009-11-05 22:02:22

jucaria nimanui
Full member

din curiozitate am intrebat big_smile

#93 2009-11-05 22:12:37

angel89
Sr. member

hmm, da e ok pt petreceri gen campanie electorala, baluri, concerte..Distractie placuta, dar pana atunci sa ne ma tii la curent! sau poate vin si eu sa il vad pe acest fat frumos de galati lol

#94 2009-11-05 22:25:51

Madalina85
Addicted member

kemikal a scris:

Te-as chema cu cea mai mare placere, daca as sti ca pot veni si persoane din afara partidului. Nu stiu si nu am detalii, dar daca aflu ceva, te anunt indata. faza e ca..nu stiu daca e vineri sau sambata. Mi-a zis o colega mai vag asa ca a fi 2 party;uri..unul  vineri cu membri din tot judetul Gl..si unul sambata doar cu membrii din oras. Habar nu am...o sa il sun pe X[ seful de colegiu lol] sa il intreb. Pentru mine e fat frumos..pentru tine nu stiu daca va fi big_smile stii tu, gusturile difera big_smile E blondut, are tzepi in cap, ochii caprui spre verde, sii..e...super suuuper dulce ' imi vine sa-l mananc'  happydance

e fat frumos al tau...poate sa aiba si coarne ca tot frumos il vei vedea...ma bucur pentru tine ca macar te-a bagat in seaa astazi...sper sa fie o seara incendiara cea cu patyul
ma gandeam ca totusi...maieu lung cu fusta scurta nu vine un pic ciudat???nu se suprapun prea rau..?of ar fi prea frumos daca ai putea sa ne pui si poze sad

#95 2009-11-05 23:01:23

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mie mi se pare f ciudata combinatia maieu (multa piele descoperita) cu ugg (acoperire mare)  smile eu as merge pe tricou(dar nu din ala tip sport ci gen un umar mai lasat, un imprimeu mare)/bluzita in genul tricoului, pantaloni scurti, dresuri mate si ugg-uri.

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-11-05 23:01:41)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.